miercuri, 21 ianuarie 2015

Dimineata de ianuarie... 2015

Dimineață de ianuarie... 2015 
 M-am trezit la ora la care o fac aproape zi de zi...Afară era desigur încă întuneric și am rămas cu ochii închiși gândindu-mă: 
 -Ia, uite încă o zi, Doamne! 
 Am deschis ochii căutând ceasul că o confirmare că trebuie să mă scol.Și atunci am constat că mi-e greu să deschid un ochi... 
 M-am frecat la el parcă mărind jenă pe care deja știam că o simt. 
 Dar m-am dat jos din pat, am pus crucea pe mine și în oglindă din baie am văzut că e ceva în neregulă cu ochiul meu stâng. Dar deoarece nu vedeam prea bine, nu am dat importantă și mi-am continuat drumul spre locul de rugăciune... Nu vedeam prea bine scrisul, dar nici nu trebuie să văd bine, doar începutul.. doar sfârșitul... Și după ce am terminat ceea ce trebuia să citesc , îndreptându-mă iar spre dormitor, am privit în oglinda mare, de pe hol  și atunci am văzut ochiul stâng roșu, inundat de sânge! 
 Am luat un disc pentru curățarea feței , am pus pe el aghiasma mare și l-am sunat pe șeful meu.  
 Astăzi stau acasă!Îmi țin pe ochi discul cu aghiasma mare... mă odihnesc... ascult emisiunile la Trinitas și...mulțumesc, Ție, Doamne ! Frumoasă zi îmi dăruiești! 
 De mult nu am mai stat în casă mea așa liniștită !Știa Dumnezeu că îmi doream asta, știa!Și dacă Dumnezeu mă va vindecă repede, repede revin aici!Și am să va povestesc cum a fost cu ...televizorul meu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu